Home / O nama / O SAP-u

O SAP-u

SAP AG

Kompanija SAP AG (Systems, Applications and Products in Data Processing) je međunarodna korporacija osnovana 1972. godine, sa sjedištem u Walldorfu, Njemačka, koja se bavi razvojem i prodajom integriranih informacijskih rješenja za podršku poslovanju, treća je najveća softver kompanija u svijetu, te vodeći svjetski dobavljač e-business rješenja koja integriraju poslovne procese unutar i među poduzećima i poslovnim zajednicama.
SAP AG ima preko 12 milijuna korisnika, 84.000 instalacija i više od 1.500 partnera širom svijeta.
SAP trenutno zapošljava 30.000 zaposlenika u 50 zemalja svijeta.
Danas više od 19.000 kompanija, uključujući više od polovice svjetskih top 500 kompanija, u više od 100 zemalja svijeta, koristi SAP. SAP korisnici su između ostalih: Chevron, Colgate Palmolive, Deutsche Telekom, Fiat SPA, Gillette, Microsoft Corp., Minolta, Phillip Morris, Pirelli SPA, Siemens AG, Sony, Nestle, Volkswagen…
SAP je kotiran na nekoliko svjetskih burzi među kojima su Frankfurtska burza i Njujorška burza.

SAP R/3

Integrirano poslovno informacijsko rješenje SAP R/3 zamišljeno je kao integrirani sustav, gdje se svaka transakcija u sustavu reflektira u svim dijelovima sustava gdje je to relevantno, R/3 je modularne građe koja omogućava implementaciju sustava u opsegu i tempom koji korisniku najviše odgovara. U osnovi se moduli dijele na financijske, logističke i modul upravljanja ljudskim potencijalima. Sustav R/3 temelji se na otvorenim klijent/poslužitelj tehnologijama, uz bogatu i fleksibilnu poslovnu funkcionalnost i ugrađenu podršku za Internet i elektroničko poslovanje.

mySAP ERP

mySAP ERP spaja trenutno najkompletnije, najskalabilnije i najučinkovitije rješenje za cjelokupno upravljanje tvrtkom sa fleksibilnom i otvorenom tehnološkom platformom, SAP NetWeaver, koja može iskoristiti i integrirati SAP-ove sustave i one drugih proizvođača. Na taj način možete povećati produktivnost, steći bolji uvid u poslovanje i steći potrebnu adaptabilnost za ubrzavanje izvršavanja poslovnih strategija. Sve ovo čini mySAP ERP najboljim izborom za stjecanje čvrste operativne kontrole svih aktivnosti usporedno sa planiranjem i prilagođavanjem tržišnim i tehnološkim promjenama. mySAP ERP dolazi sa četiri pojedinačna rješenja koja zajednički čine snažan i čvrst temelj vaših poslovnih procesa: § mySAP ERP Financije § mySAP ERP Upravljanje ljudskim kapitalom § mySAP ERP Operacije § mySAP ERP Korporativne usluge

mySAP.com

Suvremeni uvjeti poslovanja pored integracije poslovnih procesa unutar poduzeća, traže i integraciju s dobavljačima i kupcima, ali i integraciju poslovnih zajednica u cjelini. Internetsko poslovanje (e-poslovanje) u ovoj integraciji igra iznimno značajnu ulogu, ali i donosi nove probleme vezane uz nalaženje odgovarajućih partnera, kao i u efikasnosti odgovora na njihove zahtjeve. mySAP.com nova je tržišna strategija SAP AG-a, čime on postaje dobavljač rješenja za sve vrste poslovanja, uključujući i e-poslovanje, odnosno poslovanje koje kao tehnološku osnovu koristi Internet. mySAP.com personificira, odnosno svakom pojedinom korisniku prilagođava, sve SAP-ove proizvode, uključujući kako osnovne produkte – R/3 i industrijska rješenja, te “new dimension” proizvode SAP-a, tako i proizvode drugih proizvođača koji se koriste za poslovanje unutar i izvan poduzeća.

mySAP Business Suite

Predstavlja sveobhvatnu obitelj poslovnih rješenja prilagođenih za današnju ekonomiju. mySAP Business Suite je poslovna platforma koja omogućava zaposlenicima, korisnicima i poslovnim partnerima da uspješno zajednički posluju u svakom vremenu i prostoru. My Susiness Suite je otvorena i fleksibilna platforma koja podržava baze podataka, aplikacije, operativne sustave i hardver od gotovo svih većih dobavljača. Uporabom najboljih tehnologija, usluga i razvojnih resursa, SAP je isporučio poslovnu platformu koja upotrebljava značajne informatičke resurse, poboljšava efikasnost nabavnog lanca i gradi snažne odnose s korisnicima.Velike i male tvrtke ustanovile su da je mySAP Business Suite svjetski najsveobuhvatniji skup adaptivnih poslovnih rješenja, koji pruža best-of-breed funkcionalnosti potpune integracije, industrijske specifičnosti, neograničenu skalabilnost i jednostavnu kolaboraciju putem Interneta.

SAPNetWeaver

Sveobuhvatna integracijska i aplikacijska platforma, SAP NetWeaver, radi na vašoj postojećoj IT infrastrukturi kako bi vam omogućila promjene i upravljanje njima. Pomoću SAP NetWeavera možete fleksibilno i brzo dizajnirati, graditi, implementirati i izvršavati nove poslovne strategije i procese. Također možete uvoditi inovacije kroz organizaciju kombinirajući postojeće sustave i usto zadržavajući održivu strukturu troškova. SAP NetWeaver je tehnološki temelj mySAP Business Suite rješenja.

 

Top