Home / Novosti / Naše usluge

Naše usluge

Konzalting tvrtka za SAP sa sljedećim ključnim djelatnostima:

  • Isporuka SAP softwarea,
  • Konzalting za uvođenje SAP sustava,
  • Edukacija korisnika,
  • Podrška,
  • Razvoj lokalne verzije SAP sustava.

b4b d.o.o. je vodeća regionalna konzalting tvrtka za SAP, sa sjedištem u Zagrebu. Od travnja 2001., tvrtka je SAP partner za Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Crnu Goru, Albaniju, Rumunjsku i Slovačku. Tvrtka ima ogranke u Sarajevu (Bosna i Hercegovina), Beogradu i Novom Sadu (Srbija), što joj omogućava fleksibilnost u poslovanju i uvid u specifične potrebe lokalnih tržišta u regiji, gdje je tvrtka b4b uspješno prisutna već godinama. b4b d.o.o ima oko 100 zaposlenika i više od 90 konzultanata s bogatim poslovnim i informatičkim iskustvom, koje je stečeno i dokazano u brojnim uvođenjima SAP sustava u Hrvatskoj i regiji. b4b d.o.o pripada elitnoj grupi hrvatskih „izvoznika znanja.“

Naš cilj jest pomoći partnerima poboljšati svoje poslovanje i poslovne rezultate, uvođenjem najbolje svjetske poslovne prakse u informatičkoj tehnologiji ~ SAP sustava, a kako bi se pozicionirali na kvalitetniji način na globalnom i regionalnom tržištu. Mi našim klijentima nudimo cjelokupnu implementaciju poslovnih rješenja, usluge konzaltinga u svakom pojedinom poslovnom segmentu, uzimajući u obzir specifične potrebe klijenta.

Povijest tvrtke

1995. – 2001.: SAP Hrvatska – franšizni partner tvrtke SAP AG u Hrvatskoj.
Zato što smo prepoznali funkcionalnu i tehnološku nadmoć SAP rješenja, zasnovanog na rasprostranjenošću sustava, integritetu modula i pravnoj i jezičnoj podršci u svim zemljama, a u isto vrijeme i međunarodnoj i lokalnoj poslovnoj podršci, b4b je započeo s projektom pozicioniranja kao SAP koordinatora za sve aktivnosti tvrtke SAP AG na hrvatskom i bosansko-hercegovačkom tržištu.
Stalni proces edukacije konzultanata, čime se tvrtka pozicionirala u segmentu konzaltinga, počeo je istodobno. Hrvatska verzija SAP sustava razvijena je u ovo vrijeme. SAP AG otkupili su hrvatsku verziju godine 2001., što je dokazalo kvalitetu našeg rada na lokalnoj verziji.
2001. – danas: b4b d.o.o. osnovan je u potpunom privatnom vlasništvu (100%).
b4b d.o.o. nastavili su poslovni kontinuitet tvrtke SAP Hrvatska. Naziv tvrtke je promijenjen u skladu s prethodnim dogovorom sa SAP AG, koji su otvorili ogranak u Zagrebu. Na ovaj način je tvrtka b4b pomaknula svoj primaran naglasak u radu na stručni konzalting za SAP.

Top