Home / Industrijska rješenja / Javni sektor

Javni sektor

DRŽAVNA UPRAVA – JAVNI SEKTOR

PROJEKT “SUSTAV DRŽAVNE RIZNICE” – MINISTARSTVO FINANCIJA RH
Ovaj projekt predstavlja ključni zahvat u informatizaciji javnog sektora Republike Hrvatske, čime se u Hrvatskoj, po uzoru na najrazvijenije zemlje, uspostavio najbolji mehanizam racionalnog korištenja državnog novca i potpuna kontrola državnih financija.

2002.-2003. godinu pokrenut je prvi projekt u državnoj upravi osmišljen na business inteligence sustavu.
Kako se u državnim sustavima zbog velike količine podataka pohranjenim na raznim mjestima kompliciraju procesi donošenja odluka, u Ministarstvu financija se u sklopu Projekta Državne riznice pristupilo izgradnji Jedinstvenog izvještajno analitičkog sustava javnih financija.
Radi se o nadogradnji postojećeg sustava državne riznice novim izvještajnim i analitičkim modelima koji omogućuju ažurno objedinjavanje podataka.

MINISTARSTVO FINANCIJA REPUBLIKE BUGARSKE
Konzultanti b4b-a sudjelovali su na projektu informatizacije državne riznice Ministarstva financija Bugarske kroz pružanje savjetodavnih usluga, čime se internacionaliziralo djelovanje tvrtke na području državne uprave.

MINISTARSTVO FINANCIJA REPUBLIKE CRNE GORE
Ugovor o uvođenju SAP sustava u Državni trezor Republike Crne Gore potpisan je s Europskom agencijom za restrukturiranje u jakoj međunarodnoj konkurenciji, a ovom će Ministarstvu omogućiti efikasnije upravljanje državnim budžetom.

PILOT PROJEKT ZA MINISTARSTVO ZDRAVSTVA REPUBLIKE HRVATSKE – Integrirani bolničko informacijski sustav (IBIS)

MINISTARSTVO ZNANOSTI, OBRAZOVANJA I ŠPORTA

Top