Home / HR Analitika i izvještavanje

HR Analitika i izvještavanje

HR analitika je visoko-efikasan mehanizam za povećanje korporativne agilnosti. Kao i kod bilo koje druge strateške inicijative, omogućavanje brzog pristupa: informacijama, analitici i izvještavanju kritični su za donošenje ispravnih odluka u domeni ljudskih resursa. SuccessFactors analitički alati omogućavaju organizacijama planiranje i realizaciju kritičnih ciljeva, pritom izbjegavajući prepreke vezane za upravljanje talentima. HR analitika sastoji se od Analize kadrova i Planiranja kadrova.

Analiza kadrova  – Uzmite informacije koje trebate i donesite strateške odluke!

Omogućava aktualan i precizan uvid u trenutno stanje radne snage, te pomaže u planiranju sljedećih koraka. Pomaže u povećanju efikasnosti HR-a kroz opsežan katalog standardiziranih metrika, industrijskih benchmark-a i najboljih praksi iz domene HR-a. Modul analize kadrova poboljšava proces donošenja odluka pomažući tvrtkama da pronađu odgovore na ključna pitanja vezana za izazove radne snage.

  • Dizajnirani za povećanje efikasnosti – Analiza radne snage u potpunosti je integrirana sa ostalim modulima SuccessFactors-a, jednostavna je za korištenje i pruža potrebne alate za efikasno donošenje kritičnih odluka.
  • 30-godišnje iskustvo u dizajniranju HR analitike – SuccessFactors rješenje izgrađeno je na bogatom iskustvu u dizajniranju alata, tehnologije i procesa HR izvještavanja.
  • Pristup zajednici SuccessFactors eksperata – SuccessFactors konzultanti nude dokazanu izvrsnost u HRanalitici, planiranju i mjerenju, te stoje na raspolaganju za razmjenu najboljih praksi i ubrzanje Vaših poslovnih procesa.

Brošura za modul Analize Kadrova – download


Planiranje kadrova – smanjite izloženosti kritičnim rizicima… koji mogu nastati zbog nedostatka najboljih kadrova ili zastarjele radne snage.

Planiranje kadrova omogućava provođenje sofisticiranog modeliranja radne snage, pronalaženje nedostataka u strukturi radne snage, i definiranje HR strategija danas kako bi se osigurala spremnost za budućnost. Ovo softversko rješenje globalno je prepoznato i koriste ga brojne „Fortune 500“ kompanije s ciljem unapređenja svojih poslovnih strategija i povezivanjem planova s realizacijom.

Dizajnirani za povećanje efikasnosti – U potpunosti integrirano s ostalim modulima SuccessFactors-a. Planiranje omogućava „što-ako“ scenarije i analizu, tako da manageri mogu donositi ispravne odluke u pravim trenucima. Odgovarajuće planiranje poboljšava kratkoročno i dugoročno zapošljavanje, nasljeđivanje, učenje, razvoj i napredak svih kadrova.

  • 30-godišnje iskustvo u dizajniranju HR planiranja – Modul planiranja kadrova izgrađen je na temelju dugogodišnjeg iskustva u dizajniranju kompleksnih HR procesa, s ciljem smanjenja rizika i ublažavanja posljedica fluktuacije radne snage.
  • Pristup zajednici SuccessFactors eksperata – SuccessFactors konzultanti nude dokazanu izvrsnost u HRanalitici, planiranju i mjerenju, te stoje na raspolaganju za razmjenu najboljih praksi i ubrzanje Vaših poslovnih procesa.

Brošura za modul Analize Kadrova – download


Top