Home / Novosti / SAP konferencija – SARAJEVO 09

SAP konferencija – SARAJEVO 09

Na SAP konferenciji SARAJEVO 09, tvrtka b4b prezentirala je svoja iskustva u implementaciji SAP ERP-a i nadogradnje dijelova SAP BusinessObjects portfelja.

Dr. sc. Krešimir Delač ispred B4B-a održao je prezentaciju na temu implementacije SAP ERP-a i nadogradnje dijelova SAP BusinessObjects portfolija na SAP ERP u sklopu konferencije za kompanije i organizacije koje posluju na području Bosne i Hercegovine, a koja se ove godine po prvi puta održala u Sarajevu.
Konferencija je organizirana od tvrtke SAP West Balkans uz podršku lokalnih partnera i okupila je generalne, financijske i IT direktore i menadžere iz poduzeća i organizacija koje posluju na području BiH. Hotel “Evropa”, gdje se konferencija održala tako je ugostio najviše rukovodstvo i stručne suradnike velikih poduzeća i organizacija iz BiH među kojima su bile sve tri elektroprivrede, telekomi, Željeznica BiH, Klinički centar Sarajevo, Bosnalijek itd.
Prisutni su imali priliku vidjeti SAP portfelj proizvoda i usluga, strategiju za lakši opstanak i razvoj u neizvjesnim vremenima, specifično industrijsko rješenje SAP for Utilities (javne komunalne kompanije), SAP BusinessObject portfolio (biznis inteligencija), kao i Best Run Now paket alata za optimalizaciju IT procesa.

Top