Home / Novosti / Podrška Job Fair-u i prezentacija tvrtke b4b studentima tehnoloških fakulteta

Podrška Job Fair-u i prezentacija tvrtke b4b studentima tehnoloških fakulteta

Na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, 9. i 10. svibnja 2005. godine održava se JobFair, koji će ambicioznim studentima tehnologije i mladim inženjerima pružiti uvid u mogućnosti zaposlenja i razvoja karijere u Hrvatskoj, a ujedno će ih potaknuti na razmišljanje o budućoj karijeri i budućim usmjerenjima.

Job Fair 2005 studentima tehnoloških fakulteta nudi priliku upoznavanja trendova na tržištu rada i prepoznavanja vodećih tehnoloških, ali i ostalih tvrtki koje trebaju kvalitetne, visokoškolovane stručnjake iz svih područja tehnologije.

Tvrtkama nudi priliku da prezentiraju svoje poslovanje pred ambicioznim mladim ljudima koji će uskoro krenuti u potragu za atraktivnim radnim mjestom

b4b je jedna od kompanija koja će se predstaviti na ovogodišnjem JobFairu, kao tvrtka koja nudi mogućnost razvoja karijere u kvalitetnom i propulzivnom okružju rastućeg biznisa vodećeg svjetskog dobavljača poslovnog softvera.

Prezentaciju tvrtke b4b koju je na JobFairu održao Neven Lušić, direktor prodaje za Hrvatsku, možete downlodirati na kraju stranice.

Prezentacija – b4b company profile

Top