Home / Novosti / Održan The Best of SAP World Tour 2005.

Održan The Best of SAP World Tour 2005.

Zagreb, 15. rujna 2005. – SAP-ova svjetska turneja pod nazivom The Best of SAP World Tour 2005 održana je 15. rujna u Zagrebu, u restaurantu Lido i Piranha baru, okupivši više od 250 sudionika – partnera, korisnika, predstavnika državne uprave, stranih gostiju, gospodarstvenika, konzultanata i novinara.

Otvarajući The Best of SAP World Tour 2005, direktor SAP-a Hrvatska Igor Dropulić naglasio je da SAP trenutno ima 70 korisnika i da je taj broj u porastu. Vrijednost izvoza znanja koju su ostvarili SAP-ovi partneri, naglasio je, veća je od tri milijuna eura i nadmašila je vrijednost licenci za softver tvrtke prodan u Hrvatskoj.

The Best of SAP World Tour 2005 koji slijedi koncept globalne turneje s prilagodbom specifičnostima hrvatskog tržišta koncipiran je u dva dijela. U prvom dijelu, primarno edukativnog karaktera, sudionici su pratili izlaganja globalnih SAP-ovih menadžera o glavnim smjernicama strategije tvrtke i najvažnijim rješenjima koja se nude na tržištu, te izlaganja partnera, konzultanata i korisnika koji su govorili o vlastitim iskustvima implementacije.

b4b je svoju prezentaciju, pod nazivom b4b Success Stories koncipirao kao predstavljanje recentnih uspješnica na hrvatskom tržistu, a koje su uz Nevena Lušića iz b4b-a, prezentirali voditelji SAP projekata od strane korisnika: Adris grupe, Elke, Crosca i Zračne luke Zagreb.

Drugi dio The Best of SAP World Toura 2005 odvijao se u Piranha baru gdje su se nalazili izložbeni prostori SAP-ovih partnera, između ostalih i b4b-a.

Velik odaziv partnera, gostiju, korisnika, gospodarstvenika, predstavnika javnog sektora potvrdio je izniman interes za kretanje SAP-a na hrvatskom tržištu.

 

Top