Home / Novosti / Naše usluge

Naše usluge

Konzalting tvrtka za SAP sa sljedećim ključnim djelatnostima:

  • Isporuka SAP softwarea,
  • Konzalting za uvođenje SAP sustava,
  • Edukacija korisnika,
  • Podrška,
  • Razvoj lokalne verzije SAP sustava.

b4b d.o.o. je vodeća regionalna konzalting tvrtka za SAP, sa sjedištem u Zagrebu. Od travnja 2001., tvrtka je SAP partner za Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Crnu Goru, Albaniju, Rumunjsku i Slovačku. Tvrtka ima ogranke u Sarajevu (Bosna i Hercegovina), Beogradu i Novom Sadu (Srbija), što joj omogućava fleksibilnost u poslovanju i uvid u specifične potrebe lokalnih tržišta u regiji, gdje je tvrtka b4b uspješno prisutna već godinama. b4b d.o.o ima oko 100 zaposlenika i više od 90 konzultanata s bogatim poslovnim i informatičkim iskustvom, koje je stečeno i dokazano u brojnim uvođenjima SAP sustava u Hrvatskoj i regiji. b4b d.o.o pripada elitnoj grupi hrvatskih „izvoznika znanja.“

Naš cilj jest pomoći partnerima poboljšati svoje poslovanje i poslovne rezultate, uvođenjem najbolje svjetske poslovne prakse u informatičkoj tehnologiji ~ SAP sustava, a kako bi se pozicionirali na kvalitetniji način na globalnom i regionalnom tržištu. Mi našim klijentima nudimo cjelokupnu implementaciju poslovnih rješenja, usluge konzaltinga u svakom pojedinom poslovnom segmentu, uzimajući u obzir specifične potrebe klijenta.

Povijest tvrtke

1995. – 2001.: SAP Hrvatska – franšizni partner tvrtke SAP AG u Hrvatskoj.
Zato što smo prepoznali funkcionalnu i tehnološku nadmoć SAP rješenja, zasnovanog na rasprostranjenošću sustava, integritetu modula i pravnoj i jezičnoj podršci u svim zemljama, a u isto vrijeme i međunarodnoj i lokalnoj poslovnoj podršci, b4b je započeo s projektom pozicioniranja kao SAP koordinatora za sve aktivnosti tvrtke SAP AG na hrvatskom i bosansko-hercegovačkom tržištu.
Stalni proces edukacije konzultanata, čime se tvrtka pozicionirala u segmentu konzaltinga, počeo je istodobno. Hrvatska verzija SAP sustava razvijena je u ovo vrijeme. SAP AG otkupili su hrvatsku verziju godine 2001., što je dokazalo kvalitetu našeg rada na lokalnoj verziji.
2001. – danas: b4b d.o.o. osnovan je u potpunom privatnom vlasništvu (100%).
b4b d.o.o. nastavili su poslovni kontinuitet tvrtke SAP Hrvatska. Naziv tvrtke je promijenjen u skladu s prethodnim dogovorom sa SAP AG, koji su otvorili ogranak u Zagrebu. Na ovaj način je tvrtka b4b pomaknula svoj primaran naglasak u radu na stručni konzalting za SAP.

Mosaic Father’s Day Deal Buy 1 Get 1 with code
wholesale otterbox cases current fashion trends seem to be following suit

What do you think of Clarks Men’s Bushacre 2 Boot
Phone Doctors And unlike a similar series such as Mushishi

Help with Layering Transitioning into French Wardrobe as a college freshman
iDoc Reparatur Service why do mode sets may be really rather under a healthy weight

4 year old has estimated 3 million dollar wardrobe
iphone6 parts fare better over long term

Royal wedding refects a return to quiet elegance and classice style
iCracked I add bread and boiled chicken or tofu

Indonesian National Blouse for Woman
VoiceComm Cherokee Indians relied on animal skins and plants to convert into

Old fashion homemade chicken and dumpling
plus size lingerie wholesale owners popular professional

Do you think that you’re now an inspiration to others
burberry schal slab shaped sawdust and major
Top