Home / Novosti / MSK u produkciji

MSK u produkciji

Metanolsko-sirćetni kompleks i b4b uspješno su završili implementaciju SAP funkcionalnosti i potpisivanjem primopredajnog dokumenta novi korisnici su uvedeni u svjetsku SAP zajednicu.

Kompleksan projekt i specifičnosti u procesnoj industriji bili su glavni izazovi za projektni tim. Opseg projekta je obuhvatio funkcionalnosti financija, prodaje i distribucije, kontroling, skladišnog poslovanja i nabave i planiranja i praćenja proizvodnje. Nakon uspješne implementacije SAP funkcionalnosti MSK na raspolaganju ima moćan alat za podršku daljnjem radu i razvoju, a poslovni procesi u kompaniji su potpuno integrirani uz adekvatan prostor za njihovu optimizaciju i unapređenje. Tvrtke MSK i b4b dogovorile i okvire buduće suradnje kroz uvođenje novih funkcionalnosti i potpori u svakodnevnom radu.

MSK a.d. Kikinda je dioničko društvo pod nazivom “Metanolsko-sirćetni kompleks” i nalazi se na sjeveru Srbije u banatskom gradu Kikinda. MSK je proizvođač kemijskih proizvoda najviše kvalitete, metanola i sirćetne kiseline, koje isporučuje kupcima diljem svijeta.

Top