Home / Novosti / Konzultanti b4b-a na projektu u Latviji

Konzultanti b4b-a na projektu u Latviji

Vodeći hrvatski proizvođač cementa Dalmacijacement, sa sjedištem u Kaštel Sućurcu, koji je od početka 2005. godine dio globalne tvrtke CEMEX, drugog na svijetu proizvođača građevinskog materijala, korisnik je SAP sustava od 1998. godine. Implementacija, koju je za vrlo složeni proizvodni proces proveo b4b, ocijenjena je kao vrlo uspješna, te će Cemex izvesti roll out ovog sustava u svoju tvornicu u Latviji. Proces implementacije izvest će konzultanti b4b-a i SAP tim Dalmacijacementa.

Inače, SAP je postavljen kao standard na području poslovno informacijskih sustava u okviru globalnog poslovanja meksičkog CEMEX-a.

CEMEX se odlučio za ovaj roll out zbog dobrih rezultata koje je uvođenje SAP-a pokazalo u Dalmacijacementu, gdje je kvaliteta projekta implementacije ocijenjena visokim ocjenama. SAP tim koji čine b4b konzultanti i stručnjaci iz Dalmacijacementa svojom kvalitetom i stručnošću pokazali su se kao najbolje rješenje za pogone u Latviji. Projekt započinje u listopadu 2005. g., a trajat će šest mjeseci.

Konzultanti b4b-a na projektu CEMEX obavljat će sljedeće aktivnosti: pomoć pri inicijalnom prijenosu podataka iz postojećeg sustava, savjetovanje i podrška vođenju projekta implementacije SAP sustava, pomoć pri instalaciji razvojnog i produkcijskog sustava, te monitoring nakon puštanja u produkciju.

Top