Home / Novosti / Getro implementirao mySAP ERP poslovni sustav

Getro implementirao mySAP ERP poslovni sustav

Zagreb, 03. siječnja 2006., Getro d.d. implementirao je prvi dio mySAP ERP poslovnog sustava. Od 1. siječnja 2006. puštene su u produkciju tri komponente mySAP ERP 2004 i to: financije, kontroling i ljudski resursi. Implementacija je provedena uz pomoć konzultantskih kuća Ciber Novasoft, b4b i Deloitte. Riječ je o prvoj implementaciji SAP-a za retail u Hrvatskoj.

Ostale komponente mySAP ERP poslovnog sustava krenut će s radom unutar prvog kvartala 2006. godine, čime će Getro dovršiti prvu potpunu implementaciju SAP-a za retail u Hrvatskoj.

IT revizija koja je u Getrou obavljena 2003. godine ukazala je na nužnost prelaska na novi ERP sustav. Nakon višemjesečne evaluacije i pregovora, Uprava Getroa donijela je 2004. godine odluku o implementaciji SAP poslovnog sustava, vodećeg ERP rješenja na globalnoj razini. Nakon višemjesečne pripremne faze projekta, 01.01.2006. mySAP ERP poslovni sustav implementiran je u poslovanje Getroa.

Uvođenjem SAP-a Getro će svoju informatičku infrastukturu neprekidno modernizirati. Tom će harmonizacijom i standardizacijom poslovnih procesa postati još uspješniji u svojoj trgovačkoj djelatnosti.

Top