Home / Industrijska rješenja / b4b započeo suradnju s makedonskom tvrtkom Alkaloid AD

b4b započeo suradnju s makedonskom tvrtkom Alkaloid AD

Makedonska kompanija Alkaloid AD iz Skoplja započela je implementaciju SAP rješenja u suradnji s regionalnim liderom u SAP konzaltingu, tvrtkom b4b.

Alkaloid AD je farmaceutska tvrtka međunarodnog značaja, sa širokom paletom proizvoda koji su na regionalnom i europskom tržištu poznati već godinama i predstavlja jednu od najuspješnijih kompanija u Makedoniji.
Projekt AlkaSAP obuhvaća implementaciju gotovo svih vitalnih poslovnih cjelina u Alkaloidu (proizvodnja, prodaja, nabava, skladišno poslovanje, financije, controling, upravljanje kvalitetom, itd.). U planu su dvije faze projekta, prva koja podrazumijeva implementaciju u centrali u Skoplju, i druga kojom će se obuhvatiti i poslovanje inozemnih ureda.

Usporedno s projektom implementacije traje i projekt validacije kojim će se formalno potvrditi usklađenost s GMP/FDA normama i uvrstiti Alkaloid među kompanije koje imaju validiranu implementaciju SAP-a.

Ukupna vrijednost cijelog projekta procjenjuje se na oko 2 milijuna eura i predstavlja trenutno najznačajniji IT projekt u Makedoniji.

Top