Home / Edukacija / b4b započeo SAP edukaciju za projekt INA

b4b započeo SAP edukaciju za projekt INA

U ponedjeljak, 14. 11. 2005., u Kongresnoj dvorani KING ICT-a, prigodnim otvorenjem kojem su prisustvovali predstavnici managementa b4b-a, SAP Hrvatska, KING ICT-a, te polaznici tečaja iz INE, započeo je prvi oficijelni projekt SAP edukacije u Hrvatskoj.

Na projektu, koji će trajati 5 mjeseci, sudjelovat će 32 predavača, 220 polaznika – ukupno 1600 polaznik/dana. Projekt edukacije SAP je realizirao u suradnji s konzultantskom kućom b4b koja je osigurala predavače i prijenos stručnog SAP znanja, te KING ICT-a u čijim se prostorima edukacija provodi.

b4b je do sada proveo brojne edukacije svojih korisnika u okviru projektnih zadataka, no ovo je prva edukacija kojom b4b ulazi u sustav SAP edukacije.

Konzultanti b4b-a svoje su znanje stjecali u sustavu SAP edukacije u međunarodnim SAP centrima širom svijeta. Sada je b4b dokazao da je spreman, po broju predavača i nivou znanja ravnopravno s međunarodnim centrima, ovdje u Zagrebu, u sustavu SAP edukacije, prenijeti stečeno znanje na korisnike. Ujedno, ovo je prva službena SAP edukacija u ovom dijelu Europe.

SAP edukacija odvija se za potrebe projekta Uvođenja SAP poslovno informatičkog sustava mySAP Business Suite u INI. Ovaj projekt jedan je od najvećih BSC-ovih (Usluge poslovnog savjetovanja) projekata u industrijskom sektoru srednje i istočne Europe.

Stručna znanja na području SAP-a svim polaznicima tečaja omogućiti će da maksimalno dobro iskoriste prijenos znanja tijekom procesa implementacije i budu kvalitetni partner na projektu.

Polaznicima tečaja na prigodnom su se otvorenju obratili Neven Lušić, b4b, direktor prodaje za Hrvatsku, Igor Dropulić, direktor SAP Hrvatska, te Davor Maričić, PR KING ICT-a u ime domaćina.

Neven Lušić, b4b, direktor prodaje za Hrvatsku

Igor Dropulić, direktor SAP Hrvatska

Davor Maričić, PR KING ICT

Top