Home / Novosti / b4b sponzorirao FER-ovog studenta, dobitnika ovogodišnje nagrade PRIZNANJE DEKANA

b4b sponzorirao FER-ovog studenta, dobitnika ovogodišnje nagrade PRIZNANJE DEKANA

Na svečanosti Dana Fakulteta elektrotehnike i računarstva, b4b je donirao novčanu nagradu studentu Danijelu Zoviću za iznimno postignuće na međunarodnom natjecanju u području programskog inženjerstva.

Na svečanosti koja se održala u povodu obilježavanja Dana fakulteta, u petak, 20. studenog 2009. godine u dvorani Auditorium maximum Fakulteta elektrotehnike i računarstva (FER), b4b je donirao novčanu nagradu studentu Danijelu Zoviću za iznimno postignuće na međunarodnom natjecanju u području programskog inženjerstva i doprinos međunarodnoj prepoznatljivosti fakulteta kojim je priskrbio nagradu PRIZNANJE DEKANA. Na ovaj način, b4b nastavlja nagrađivati i poticati razvoj informacijske tehnologije i nastavlja suradnju s Fakultetom na obostrano zadovoljstvo. Događaju je prisustvovalo nekoliko stotina gostiju iz gospodarstva i akademskih institucija.

Skupu su se među ostalima obratili i:
Želimir Janjić, prof., državni tajnik u MZOŠ-u,
prof. dr. sc. Aleksa Bjeliš, rektor Sveučilišta u Zagrebu i
prof. dr. sc. Kemo Sokolija, dekan Elektrotehničkog fakulteta u Sarajevu,

a zanimljivost ovogodišnje proslave bila je izložba “simpsoniziranih” likova nekolicine FER-ovih nastavnika u približno-prirodnoj veličini, postavljena na ulasku u dvoranu.

 

Top