Home / Edukacija / b4b održava edukaciju za SAP SLcM (Student Life Cycle Management)

b4b održava edukaciju za SAP SLcM (Student Life Cycle Management)

U vremenu od 23. do 27. studenog u prostorijama b4b-a održava se prvi dio tečaja SAP SLcM (Student Life Cycle Management).

Tečaj vodi SAP ekspert Rainer Arnold i organiziran je u okviru pripreme projekta “Higher education administrative software and related services for University of Prishtina“ za realizaciju kojeg je World Learning/ USAID angažirao b4b, a pohađaju ga uz b4b konzultante i poslovni eksperti FER-a i FOI-a.
SAP SLcM namijenjen je sveučilištima i fakultetima. Njegove funkcionalnosti omogućavaju kontrolu nad većinom procesa vezanih za praćenje studenata poput studentskih aplikacijskih podataka, prijemnih ispita, registracije, upisa, ispitivanja i ocjenjivanja, napredovanja, praćenja do zaposlenja te strukturiranih podataka o bivšim studentima. SAP SLcM pomaže rukovoditeljima visokoškolskih ustanova bolji uvid u diferencijaciju svojih institucija uspostavom student-centričnih kultura, istovremeno pospješujući odziv i reakciju na studentske potrebe. Uz to, ova aplikacija pomaže u pomnom praćenju studenata kroz precizno i direktno upravljanje informacijama o studentima, studiju, računima i akademskim uslugama.

Drugi dio tečaja održat će se u tjednu od 14.-18.12.2009. godine i primarno će se baviti problematikom financijskog aspekta poslovanja sa studentima.

 

Top