Home / Novosti / b4b i SAP nastavljaju projekt obrazovanja mladih talenata

b4b i SAP nastavljaju projekt obrazovanja mladih talenata

Danas su, na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, predstavnici fakulteta, te predstavnici tvrtki b4b i SAP, uručili certifikate prvoj generaciji polaznika specijalizirane informatičke edukacije pod nazivom „SAP Boot Camp“.

Dvadeset studenata, polaznika 4. godine zagrebačkog ekonomskog fakulteta, primljenom diplomom stekli su bogatstvo novih, specijaliziranih edukativnih sadržaja. Osim certifikata, studenti su dobili 3 ETS bodova te praktična znanja kojima će povećati izglede u svojoj budućoj tržišnoj utakmici.

Projekt SAP Boot Camp u Hrvatskoj je započeo tijekom prošle godine. Cilj projekta je edukacija mladih talenata, završnih godina studija s visokim prosjekom ocjena i željom za stjecanje znanja iz SAP okruženja. Projektom SAP Boot Camp hrvatskom tržištu rada osiguravaju se educirani mladi kadrovi koji imaju temeljna znanja za rad u ICT okruženju i time osiguravaju kontinuitet zadovoljenja deficitarnih stručnjaka u poslovnom svijetu.

Projekt educiranja mladih, talentiranih studenata u okruženju specijalističkih SAP edukativnih sadržaja, među prvima je prepoznao Fakultet elektrotehnike i računarstva iz Zagreba, dok su predstavnici Ekonomskog fakulteta prepoznali važnost stjecanja sinergijskog raznorodnog znanja upravo sa ciljem diferenciranosti budućih zaposlenika u dinamičnom tržištu rada.

Kako je mladim stručnjacima investiranje u edukaciju nerijetko nedostižno, SAP i b4b prepoznali su mogućnosti investiranja u znanje, i osigurali uspješnim studentima besplatnu specijalističku edukaciju. Dugoročna investicija u obrazovanje i razvoj mladih, talentiranih stručnjaka osigurati će stvaranje kompetitivnih prednosti tvrtki, a s ulaskom u Europsku uniju sve značajnih preduvjeta kako bi se osigurali brzi i kvalitetni poslovni procesi i razvoj gospodarstva, čemu će projekt SAP Boot Camp izravno doprinositi.

Top