Home / Novosti / b4b i Podravka novim projektima nastavljaju dugogodišnju poslovnu suradnju

b4b i Podravka novim projektima nastavljaju dugogodišnju poslovnu suradnju

b4b i Podravka nastavljaju dugogodišnju poslovnu suradnju na projektima vezanima uz implementaciju i unapređenje SAP sustava. U tijeku su projekti EURO konverzije i rollout projekt implementacije SAP sustava za Podravkino poduzeće u Srbiji.

Početkom 2007. godine se u Sloveniji uvodi euro. Budući da Podravkino poduzeće iz Slovenije vodi kompletno poslovanje na centralnom Podravkinom SAP sustavu, bilo je potrebno napraviti tehnički vrlo zahtjevnu konverziju eura u SAP sustavu. U ovaj projekt uključeni su najiskusniji konzultanti b4b-a, a uspostavljena je izuzetno kvalitetna suradnja s konzultantima iz SAP AG-a koji imaju dugogodišnje iskustvo u ovakvim projektima.
Strategija Podravke je implementirati SAP sustav za većinu svojih međunarodnih poduzeća. Trenutno je u tijeku rollout projekt implementacije za poduzeće Podravke u Srbiji. b4b je izabran za partnera zbog dva ključna razloga: dugogodišnje uspješne suradnje i iskustva na SAP projektima u Srbiji (MK Commerce, Blic, Zdravlje, Holcim,…).

Top