Home / Edukacija / Održana prezentacija SAP Boot Camp-a na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Splitu (FESB)

Održana prezentacija SAP Boot Camp-a na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Splitu (FESB)

b4b, SAP i FESB organizirali su prezentaciju za sve studente koji već sada razmišljaju o svojoj poslovnoj karijeri.

Prof. dr. sc. Ljerka Luić; direktorica prodaje i marketinga za javni sektor i Dejan Glumac; voditelj zadužen za klijente javnog sektora ispred b4b-a te Tomislav Sokolić; SAP-ov voditelj poslovnog razvoja za srednju i istočnu Europu, kroz mnogobrojne primjere, studentima su približili rad i primjenu SAP sustava, njegove mogućnosti i vrijednost. Domaćin ovog događaja ispred FESB -a bio je doc. dr. sc. Stipo Čelar sa Zavoda za elektroniku FESB-a.

b4b i SAP, za tridesetak najperspektivnijih studenata osigurat će dvotjedni standardni tečaj u okruženju specijalističkih SAP sadržaja kojim će pomoći razvoju mladih, talentiranih stručnjaka. Jedan je to od načina da se, na obostrano zadovoljstvo, osiguraju educirani mladi kadrovi koji imaju temeljna znanja za rad u ICT okruženju i time osiguravaju kontinuitet zadovoljenja deficitarnih stručnjaka u poslovnom svijetu.

Moto b4b-a glasi:

aktivno sudjelovati u edukaciji i poticanju studenata na putu njihova profiliranja u stručnjake informatičko-poslovnih kompetencija i zaposliti najbolje, a s njime u skladu, studenti koji uspješno završe tečaj, dobit će, uz SAP certifikate i ECTS bodove te mogućnost daljnjeg zapošljavanja kod SAP partnera i korisnika.

Top